Името, което ни е дадено, носи определена енергия и влияе върху

...
Името, което ни е дадено, носи определена енергия и влияе върху
Коментари Харесай

Кое име ви подхожда най-много според зодията?

Името, което ни е обещано, носи избрана сила и влияе върху характера ни. Дори може да се каже, че то дефинира ориста ни по някакъв метод. 

Често хората се чудят за какво всякакви неща им се случват или не им се случват, чудят се за какво шансът им изневерява или пък за какво животът им сервира някои неща на тепсия. И за всичко това си има пояснение съгласно астролозите и то идва от името на индивида и силата, която му носи то.

 Астролозите настояват, че името, определено в сходство със Зодиака, може да донесе на индивида щастие и шанс в бъдеще. Днес ще ви разкрием кое име ви подхожда най-вече съгласно зодията ви.

Разбира се, това не значи, че би трябвало да се прекръстите по този начин на мига, само че е един любопитен метод да научите освен това са съчетанието сред зодиак и имена!

Овен - Mъжете Овен са импулсивни, по тази причина постоянно се намират в сложни обстановки. Ако името на представителя на знака Овен има прекомерно мощна сила, тогава индивидът става прекомерно нападателен, което може да докара до доста компликации и даже до проблеми със закона. За представителите на това съзвездие са най-подходящи имена с мека сила, въздействието на които ще ги направи по-сдържани. Сред тях са Николай, Валентин, Антон, Константин.

Жените Овни имат храброст и мощна вътрешна сила. Но поради твърдата си природа и желанието да контролират всичко имат проблеми в персоналния си живот. Представителите на тази зодия се нуждаят от имена, които ще им дадат повече женственост като Надежда, Анастасия, Елена.

Телец - Често мъжете от зодия Телец не са изключително енергични. Въпреки че са радостни и положителни хора, понякога са и прекомерно пасивни. Представители на тази зодия имат потребност от имена, които им дават повече сила: Александър, Борис, Владислав.

Жените Телец - те имат нежна и мека природа. Но сходно на мъжете Телец, от време на време представителите на този знак се нуждаят от повече сила и убеденост. На дамите, родени под знака Телец, са им нужни имена, които ще оказват помощ да станат по-енергични и по-уверени в себе си. Например: Виктория, Александра, Катрин, Анна.

Близнаци - Мъжете Близнаци са доста другарски настроени и общителни. Те елементарно намират общ език с дамите, само че доста рядко срещат същинската любов и се обвързват, защото не желаят да се разделят със свободата си. Представители на този знак се нуждаят от непоклатимост, тъй че ще им подхождатимена с по-хармонична сила: Кирил, Валери, Петър.

Дамите, представители на този знак, имат ослепителен и не лек манталитет. Трудно им е да стоят дълго време на едно място или да са в сериозна връзка. На дамите Близнаци им подхождат  имена с мека сила: Валерия, Мария, Стефани.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР